EUR: 344,37 Ft
CHF: 322,16 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb XIX.kerület

Sok boldogságot, Marika néni!

Erdeigyümölcs-tortával, virággal és emléklapokkal köszöntötték Ottlakán Jánosnét 100. születésnapján az önkormányzat képviselői. Marika néni a Vas megyei Gércen született, 1917. október 11-én.

Harmincéves koráig ott is lakott, majd Budapestre, a XIII. kerületbe költöztek. Hét éve a lányánál lakik Kispesten. Marika néni varrónőként dolgozott, 71 évesen ment nyugdíjba. Egy fia, egy lánya, hat unokája és négy dédunokája született.

100 éves köszöntése Ottlakán Jánosné
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.