2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Sopron

Soproni shotokansikerek

Zalaegerszegen rendezték a II. Norio Kawasoe Emlékversenyt, amelyen a Shotokan Tigrisek SE is részt vett. A megmérettetésre három ország tizenkilenc egyesülete kétszáztíz nevezést adott le.


A verseny megnyitóján Lovász György 6. dan sensei, a SKI Magyarországi Szövetségének elnöke elismerő oklevelet adott át Gáncs Adriennek és Gáncs Dávidnak az elmúlt időszakban elért versenyeredményeikért és
példamutató munkájukért. Adrienn katában a saját korosztályában második, míg a következő korosztályban első helyen végzett. Dávid pedig katában bronzérmet szerzett.
Októberben már egy nagyobb csapattal Hévízre látogat a soproni klub, novemberben pedig vendégül látják Shinji Tanaka 7 danos mestert, aki Japánból látogat el a leghűségesebb városba.

Fotó: Shotokan Tigrisek SE

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.