2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb II.kerület

Sörfesztivál Hidegkúton is

Első alkalommal szervezte meg az önkormányzat és a II. kerületi Német Nemzetiségi Önkormányzat a bajor Oktoberfest mintájára a pesthidegkúti sörfesztivált, amelyen három napon át több ezren vettek részt.

Első este egy söröshordó csapra verésével nyitotta meg az I. Pesthidegkúti Sörfesztivált Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a II. és III. kerület országgyűlési képviselője és a kerület német testvérvárosa, Mosbach polgármestere, Michael Keilbach.

Láng Zsolt polgármester is segített csapra verni a hordót

(Fotó: II. kerületi önkormányzat)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.