EUR: 326,43 Ft
CHF: 289,40 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb Győr

Sportos város

Győrről eddig is tudni lehetett, hogy a mozgás központi szerepet tölt be lakosai életében, az Őszi Családi Sport- és Egészségnap pedig nemrég ismét bebizonyította: ezen a téren is kimeríthetetlen tartalékai vannak a városnak.

Évről évre ugyanis egyre többen vesznek részt a Barátság Sportparkhoz köthető rendezvényeken, nemcsak ősszel, hanem tavasszal is. Idén már kilencedik alkalommal állhatott fel mindenki a fotelből és tehetett egy lépést az egészsége érdekében. Az Arrabona futófesztivált most az tette különlegessé, hogy az EYOF-önkéntesek is részt vettek rajta, így ismét találkozhattak a sikeres nyári rendezvény után. Győr ismét bizonyította: összetartó, sportos város!

A rajt pillanata az Arrabona Futófesztiválon
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.