EUR: 350,72 Ft
CHF: 331,08 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Győr

Sportos város

Győrről eddig is tudni lehetett, hogy a mozgás központi szerepet tölt be lakosai életében, az Őszi Családi Sport- és Egészségnap pedig nemrég ismét bebizonyította: ezen a téren is kimeríthetetlen tartalékai vannak a városnak.

Évről évre ugyanis egyre többen vesznek részt a Barátság Sportparkhoz köthető rendezvényeken, nemcsak ősszel, hanem tavasszal is. Idén már kilencedik alkalommal állhatott fel mindenki a fotelből és tehetett egy lépést az egészsége érdekében. Az Arrabona futófesztivált most az tette különlegessé, hogy az EYOF-önkéntesek is részt vettek rajta, így ismét találkozhattak a sikeres nyári rendezvény után. Győr ismét bizonyította: összetartó, sportos város!

A rajt pillanata az Arrabona Futófesztiválon
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.