2020. május 27., szerda
Hella

Extra

Szabó Győző: A kisfiam szereti, ha mesélek neki

Szabó Győző újra egy sűrű év vége elé néz, karácsony és újév között szinte le sem jön a színpadról. Ezúttal az Álomutazó című szuperprodukcióban lép fel, egy bárány jelmezében.

ÁLOMUTAZÓ családi mesemusical 
Fotó: Sáfár Tibor

Korábban A Játékkészítő című nagyszabású musical hős Malacaként szórakoztatta év végén a családokat Szabó Győző, aki 2014-ben és 2015-ben is malacbőrbe bújt a két ünnep, karácsony és újév között. Tavaly nem született új produkció, amiről Győző így beszélt: „A hiánya olyan, mint amikor a hűtőzaj egyszer csak megszűnik és nem tudjuk, mi volt az, ami eddig hangos volt az ember életében” – emlékszik vissza a sűrű év végékre a kiváló színművész.


Most azonban újra színpadra lép egy családi mesemusicalben, „Két évig hangos volt az élet karácsony körül, és most megint az lesz, aminek örülök” – meséli.

Szabó Győző – szerepe szerint – valaha alvósállatként „dolgozott”, ám hálópartner híján kissé elhanyagolta magát az utóbbi húsz évben. Ráférne egy kis nyírás és egy alapos patamanikűr, de mindezek dacára Bárány egy varázslatos lény, akinek szabad átjárása van a valóság és az álmok világa között. „A lányomnak is van egy ilyen, ha nem is alvóállata, de egy kabalaszerű valamije, amit tőlem kapott, pedig már 20 éves, a kisfiam pedig nagyon szereti, ha mesélek neki” – avat be a családi titkokba Győző.

Kapcsolódó Cikkek