EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Szabó Győző: A kisfiam szereti, ha mesélek neki

Szabó Győző újra egy sűrű év vége elé néz, karácsony és újév között szinte le sem jön a színpadról. Ezúttal az Álomutazó című szuperprodukcióban lép fel, egy bárány jelmezében.

ÁLOMUTAZÓ családi mesemusical 
Fotó: Sáfár Tibor

Korábban A Játékkészítő című nagyszabású musical hős Malacaként szórakoztatta év végén a családokat Szabó Győző, aki 2014-ben és 2015-ben is malacbőrbe bújt a két ünnep, karácsony és újév között. Tavaly nem született új produkció, amiről Győző így beszélt: „A hiánya olyan, mint amikor a hűtőzaj egyszer csak megszűnik és nem tudjuk, mi volt az, ami eddig hangos volt az ember életében” – emlékszik vissza a sűrű év végékre a kiváló színművész.


Most azonban újra színpadra lép egy családi mesemusicalben, „Két évig hangos volt az élet karácsony körül, és most megint az lesz, aminek örülök” – meséli.

Szabó Győző – szerepe szerint – valaha alvósállatként „dolgozott”, ám hálópartner híján kissé elhanyagolta magát az utóbbi húsz évben. Ráférne egy kis nyírás és egy alapos patamanikűr, de mindezek dacára Bárány egy varázslatos lény, akinek szabad átjárása van a valóság és az álmok világa között. „A lányomnak is van egy ilyen, ha nem is alvóállata, de egy kabalaszerű valamije, amit tőlem kapott, pedig már 20 éves, a kisfiam pedig nagyon szereti, ha mesélek neki” – avat be a családi titkokba Győző.

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.