EUR: 345,46 Ft
CHF: 320,95 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Szekszárd

Szakközépiskolás diákok versenyeztek

Tolna megyei szakközépiskolák diákjai mérték össze tudásukat egy rendészeti versenyen. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság  szeptember 27-én délelőtt a szekszárdi sporttelepen rendezte meg a II. Perczel Mór Rendészeti Versenyt, amelyre a megyeszékhelyen kívül Dombóvárról és Paksról is érkeztek diákok.

A megmérettetésen öt iskolából összesen 11 csapat vett részt. A versenyzők különböző elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat. A legjobbaknak járó díjakat Molnár Gábor ezredes, a megyei rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese adta át.

A verseny dobogósai : a Csapó Dániel Középiskola III. csapata (Szekszárd), Apáczai Csere János Szakközépiskola (Dombóvár), a Csapó Dániel Középiskola II. csapata (Szekszárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.