EUR: 344,90 Ft
CHF: 320,39 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Belföld

Szanyi Tibor: „Botka összeszarta magát”

Mint arról korábban beszámoltunk, lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti posztjáról Botka László hétfőn. Ezt maga a szocialista politikus közölte közleményben. Ezt Szanyi Tibor sem tudta szó nélkül hagyni.

Döntését egyébként azzal indokolta, hibázott, mert nem gondolta, hogy a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az “Orbán-rezsim” parlamenti padsoraiban.


A hír hallatán Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője a következőket írta blogján Botkáról: „Szerintem egy vezető nem attól vezető, hogy összeszarja magát, és harc helyett hazaköpköd.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével.

  • Készülni kell a járvány második hullámára

    Készülni kell a járvány második hullámára

    Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára az Országgyűlés keddi ülésén elmondta, hogy a koronavírus-járvány okozta válság 10 év eredményeire jelent veszélyt, de a kormány mindent megtesz, hogy az időben meghozott döntésekkel a gazdaságvédelmi intézkedésekkel és összefogással legyőzzük az akadályokat.