2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Szaporítótelepet számoltak fel Zala megyében

Több mint 150 kutya menekült meg egy zalai szaporítótelepről a múlt hét folyamán a police.hu információi szerint. A rendőrök nyomozást indítottak a terület 60 éves, német származású tulajdonosa ellen, a rossz állapotban lévő kutyusokat pedig az állatvédők vették kezelésbe. 

Több mint 150 kutyát mentettek meg a rendőrök a Zala megyei Söjtör környékén a múlt hét folyamán, ugyanis a helyi erők hosszú ideje nyomoztak már egy illegális szaporító telep ellen. A kiérkező rendőröket sokkolta a látvány, ugyanis kis ketrecekben, a saját ürülékükben nyomorogtak a kutyák a telephelyen, sőt számos halott, már bomlásnak indult jószágot is találtak.


forrás: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a 60 éves, német származású tulajdonos ellen, a kutyákat menhelyeken és állatvédő szervezeteknél helyezték el, akik megkezdték az ápolásukat és ellátásukat.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

  • Elképesztő az emberek bizalma

    Elképesztő az emberek bizalma

    Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

  • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.