EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Százezrek búcsúztatnák Aradszkyt

Rengeteg rajongó jelezte, hogy szeretne elbúcsúzni az egy héttel ezelőtt elhunyt Aradszky Lászlótól. A sztár temetése nyilvános lesz, de a pontos időpontot még nem osztották meg a rajongói oldalán, ugyanis a család jelenleg a megfelelő helyszínt keresi a búcsúztatáshoz.

– Ha csak jóval kevesebben jönnek is el leróni tiszteletüket Laci sírjához, mint ahányan jelezték, akkor is hatalmas helyszínre van szükségünk. A férjem mindig jó kapcsolatot ápolt a rajongóival és az újságírókkal, ezen a hozzáálláson pedig én sem akarok változtatni, ezért bárki számára lehetővé szeretnénk tenni, hogy ott lehessen – mondta Éva asszony, aki az is elárulta, hogyan temetik el a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekest.


– Mindenképpen urnás temetést rendezünk, a nyitott koporsós megoldást nem szerettem volna.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.