EUR: 344,94 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Debrecen

Szökésben a zebrák!

Néhány zebra megszökött nemrégiben egy éjjel a Debrecenben vendégeskedő Richter Flórián Cirkusz területéről.

Igazi városi látványosság lett az elkóborolt állatokból, hiszen a közösségi média mire való, ha nem arra, hogy ez az infó pillanatok alatt körbeérjen a civisvárosban. Akadt, aki a hír hallatán az éjszaka közepén zebranézőbe ment. Több fotó és videó is felbukkant a Facebookon, a Debrecenben Hallottam csoportban arról, hogy egy zebracsapat kószál a Füredi és a Böszörményi úton, s olykor még vágtákat is lehetett látni, fotózni, filmezni, s az sem baj, ha kissé elmosódott, de lám, csak megvan…

A Facebookon keringő fotók egyike

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.