EUR: 349,20 Ft
CHF: 327,16 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Belföld

Szörnyű! Kutyákat darálhattak le a horrortanyán – Fotók!

Megdöbbentő történetet osztott meg közösségi oldalán a Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány egy idős férfiról, aki visszament egy kocséri tanyára, ahol régebben élt, hogy még egyszer láthassa. A férfit sokkoló látvány fogadta.

A tanyán embertelen körülmények között tartottak öt kutyát. A helyszínen bűz terjengett, a kutyák takarítatlan kennelekben voltak, tele ürülékkel és csontokkal, ennivaló és víz nélkül.


A földön kutyamaradványok is szét voltak szórva, csak a csontokból és a szőrcsomókból lehetett arra következtetni, hogy valamikor kutyák lehettek. A tanyán az egyik helyiségben egy daráló volt, mellette pedig rengeteg fehér szőrcsomó, így vélhetően több kutyát is ledarálhattak. Az ügyben nyomozás indult.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

  • Nyit a Plázs Siófok

    Nyit a Plázs Siófok

    A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is.

  • Mától lépnek életbe a budapesti enyhítések

    Mától lépnek életbe a budapesti enyhítések

    A készültség még jó ideig velünk marad, pillanatnyilag a rendkívüli jogrend megszüntetésére van lehetőség Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint. A politikus a csütörtöki kormányinfón elmondta, hogy a kormány szeretné fenntartani az idősek vásárlási sávjának lehetőségét.