2017. december 12., kedd
Gabriella

Belföld

Szörnyű! Kutyákat darálhattak le a horrortanyán – Fotók!

Megdöbbentő történetet osztott meg közösségi oldalán a Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány egy idős férfiról, aki visszament egy kocséri tanyára, ahol régebben élt, hogy még egyszer láthassa. A férfit sokkoló látvány fogadta.

A tanyán embertelen körülmények között tartottak öt kutyát. A helyszínen bűz terjengett, a kutyák takarítatlan kennelekben voltak, tele ürülékkel és csontokkal, ennivaló és víz nélkül.


A földön kutyamaradványok is szét voltak szórva, csak a csontokból és a szőrcsomókból lehetett arra következtetni, hogy valamikor kutyák lehettek. A tanyán az egyik helyiségben egy daráló volt, mellette pedig rengeteg fehér szőrcsomó, így vélhetően több kutyát is ledarálhattak. Az ügyben nyomozás indult.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

  • Halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben

    Halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben

    Olyan súlyosan bántalmaztak egy 43 éves nőt a XIII. kerületben, hogy belehalt sérüléseibe – tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

  • A készítmények és szerek internetes vásárlásánál körültekintően kell eljárni

    A készítmények és szerek internetes vásárlásánál körültekintően kell eljárni

    Az állatgyógyászati készítmények és növényvédő szerek internetes vásárlásánál körültekintően kell eljárni, minden esetben figyelni kell arra, hogy a termék rendelkezik-e magyar nyelvű felirattal, magyar nyelvű használati utasítással és ellenőrizni kell a készítményt forgalmazó céget is, hogy rendelkezik-e Magyarországon forgalmazási engedéllyel az adott szerre – mondta Helik Ferenc, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kiemelt ügyek igazgatóságának vezetője kedden az M1 aktuális csatornán.