2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Szörnyű! Kutyákat darálhattak le a horrortanyán – Fotók!

Megdöbbentő történetet osztott meg közösségi oldalán a Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány egy idős férfiról, aki visszament egy kocséri tanyára, ahol régebben élt, hogy még egyszer láthassa. A férfit sokkoló látvány fogadta.

A tanyán embertelen körülmények között tartottak öt kutyát. A helyszínen bűz terjengett, a kutyák takarítatlan kennelekben voltak, tele ürülékkel és csontokkal, ennivaló és víz nélkül.


A földön kutyamaradványok is szét voltak szórva, csak a csontokból és a szőrcsomókból lehetett arra következtetni, hogy valamikor kutyák lehettek. A tanyán az egyik helyiségben egy daráló volt, mellette pedig rengeteg fehér szőrcsomó, így vélhetően több kutyát is ledarálhattak. Az ügyben nyomozás indult.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    A magyar gazdaság jövője azon múlik, hogy az új korszakába lépő autóipar az új ipari forradalom vezető ágazataként továbbra is hozzájárul-e a belföldi növekedéshez – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a Continental új debreceni beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

  • Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendőrség (KR), és ma már nem az a testület, amely 2006-ban a saját népére támadt – jelentette ki Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követően, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában szerdán.