EUR: 348,20 Ft
CHF: 326,31 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb XV.kerület

Szüret játszó- és táncházzal

Az Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Házban szüreti bulit szerveztek, ahol volt kézműves-foglalkozás, szőlőpréselés, babajátszó és pacsmagolda, zenebölcsi Gózon Éva vezetésével, népzenei koncert, hangszerbemutató és természetesen táncház, ahol mindenki megmutathatta, hogyan ropja.

Szülök és gyerekek együtt szórakoztak az Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Házában (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.