EUR: 310,69 Ft
CHF: 266,42 Ft
2017. november 01., szerda
Marianna

Külföld

Tárgyalásokat kezdett eladásáról a Weinstein Co.

Azonnali tőkeinjekciót kap a Colony Capital alapkezelőtől a Weinstein Co. produkciós vállalat, amely tárgyalásokat is kezdett a cég egészének, vagy egy jelentős részének az eladásáról – jelentette be hétfőn közleményben a két érintett fél.

A Weinstein Co. a múlt héten azonnali hatállyal elbocsátotta társelnökét, Harvey Weinsteint, akit szexuális zaklatással és erőszakkal vádoltak meg többen.

A Weinstein-testvérek 2005-ben hozták létre a Weinstein Co. produkciós vállalatukat. Bob Weinstein társelnök a hét végén még cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint a céget eladják, vagy bezárják.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rose McGowan ellen elfogatóparancsot adtak ki

    Rose McGowan ellen elfogatóparancsot adtak ki

    Kábítószer-birtoklás miatt adtak ki elfogatóparancsot Rose McGowan amerikai színésznő ellen, aki október elején az elsők között szólalt meg a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein ügyében.

  • A New York-i merénylő az USA-ban radikalizálódott

    A New York-i merénylő az USA-ban radikalizálódott

    A nyolc halálos áldozatot követelő keddi New Yorki merénylet elkövetője kapcsolatban állt az Iszlám Állammal és az Egyesült Államokban radikalizálódott – erősítette meg az amerikai sajtóértesüléseket Andrew Cuomo, New York állam kormányzója szerdán a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva.