EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Veszprém

Tehetségszemle az egyetemen

Egy héten át a művészeteké volt a főszerep a Pannon Egyetemen: harmadik alkalommal rendezték meg a Pannon Unifestet, az egyetemisták összművészeti találkozóját.

A számos workshop és előadás mellett megmutathatták tehetségüket a zenészek, táncosok, színjátszók – utóbbiak az Unifesttel egybekötött II. Veszprémi Egyetemi Színpadi Találkozón is részt vehettek.

A produkciókat szakmai zsűri értékelte: Laklóth Aladár színművész, Szeles József színművész, Hegyeshalmi László, a veszprémi Művészetek Háza igazgatója, Szakál Attila koreográfus, valamint a zsűrielnök: Oberfrank Péter Liszt Ferenc-díjas karmester.

Fotó:Domján Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.