2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Érd

Tessék, tessék, jöjjenek…

…friss hazait vegyenek – így hirdette az elmúlt szombaton az Éltető Értékeink Egyesület a Magyarok Érdi Vásárát, amelyen ezúttal is hazai és határon túli termelők és kézművesek mutatták be termékeiket a főtéren.

A rendezvény célja a hazai termelők, kézművesek, kisiparosok és a vásárlók közvetlen kapcsolatának kiépítése, a régi idők vásári hagyományának felélesztése és életben tartása. A rendezvény az elmúlt évben bekerült az Érdi Hungarikum Klub értéktárába, idén pedig a Pest Megyei Értéktárba. A Magyarok Érdi Vásárát 2017-ben is négy alkalommal rendezik meg, az utolsó december 9-én lesz.

Fotó: B. N.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.