EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Titokban válnak Hajdúék

Sarka Kata és Hajdú Péter harmadszor próbálkoznak a válással. A békítőtárgyaláson állítólag mindketten megjelentek, bár kerülték a feltűnést. Így akár az is előfordulhat, hogy a következő alkalommal végleg lezárhatják a házasságukat.

Hajdú Péter
/Fotó: Mészáros Diána

Közel másfél éve tart Sarka Kata és Hajdú Péter „se veled, se nélküled” házassága. A pár már két békítőtárgyalást hagyott ki, először Hajdú, majd Sarka Kata kezdeményezte a válást, de a békítőtárgyalást mindkét alkalommal elmulasztották. A Story magazin értesülései szerint azonban kedden végre mindketten megjelentek a bíróság előtt.


– Tanúskodni hívtak be egy ügyben a Budaörsi Járásbíróságra, s miközben a folyosón várakoztam, elsétált mellettem Sarka Kata az ügyvédjével, majd nem sokkal később Hajdú Péter is a sajátjával. Nem jött rajtuk kívül senki más, csak ők négyen. Amikor bementek a tárgyalóterembe, odasiettem az ajtó elé, és láttam a kiírást: a békítőtárgyalásuk zajlik éppen – mondta a magazinnak egy neve elhallgatását kérő olvasó.

Az eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy az egykori álompár úgy érzi, házasságuknak valóban nincs jövője. Péternek azóta már egy szerelmi kapcsolata is volt, Kata pedig ugyan nem beszél a magánéletéről, de többször megjelent a lapokban, hogy szerelmét már a gyermekei is ismerik. A párt ráadásul több vagyoni szál köti össze, és az anyagiak elosztásáról még egyezkedniük kell.


– A törökbálinti Like étterem bizonyos szempontból közös projektünk a feleségemmel, Katával, hiszen ő is benne van abban az ingatlanfejlesztő cégben, amely az említett ingatlan területét birtokolja. Fontos tisztázni, hogy az én cégem üzemelteti az éttermet, de a jövőben evidens módon sok egyéb mellett erről is meg kell egyeznünk – mesélte korábban a Lokál Extrának Hajdú Péter.

/Fotó: Lokál

A gyerekek láthatását illetően állítólag a két híresség már korábban megállapodott: a kicsik édesanyjukkal laknak, de Péter a kötelező láthatáson kívül akkor találkozhat velük, amikor csak szeretne. A Story magazin szerint Péter jelenleg összesen 150 ezer forint gyerektartást fizet. Sarka Kata a közösségi oldalon egyébként cáfolta a Story értesüléseit, de arra még megkeresésünk után sem tért ki, hogy pontosan melyik információ megjelenése téves: nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek