2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Zalaegerszeg

Tökölhetünk!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén október 27-én, pénteken is megrendezik Zalaegerszegen a Dísz téri tökfaragást. Töltsünk ismét együtt egy hangulatos őszi délutánt, amikor megfaraghatod velünk egyedi stílusú töklámpásod!

Tököt a helyszínen tudsz vásárolni, eszközöket és szakképzett segítőket is biztosítunk a faragáshoz! 16 óra: Tökfaragás. 18 óra: Töklámpás-kiállítás. Térzene: Magyarucca zenekar. Az időjárás függvényében lesz forralt bor, tea vagy bodzaszörp és fröccs! A belépés díjtalan. Szélsőségesen rossz időjárás esetén a rendezvény elmarad.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.