2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Extra

Tom Hanks robotot épít

Tom Hanks kapta a Bios című sci-fi főszerepét, a filmet a Trónok harca Emmy-díjas rendezője, Miguel Sapochnik forgatja.

Hanks egy halálán lévő férfit alakít, aki robotot épít, hogy gondoskodjon kutyájáról az apokaliptikus világban. A robotnak azt is megtanítja, mi a szeretet, a barátság és az emberi élet értelme.

A forgatókönyvet Craig Luck és Ivor Powell írta. A forgatás 2018 elején kezdődhet.

Miguel Sapochnik 2010-ben rendezte első nagyjátékfilmjét, a Végrehajtók című sci-fi akciómozit Jude Law és Forest Whitaker közreműködésével. Tavaly a Trónok harca-tévésorozat hatodik évadából a The Battle of the Bastards című epizód megrendezéséért kapott Emmy-díjat. Várhatóan az utolsó évad egy epizódját is ő jegyzi.

Hanks hamarosan Steven Spielberg The Post című politikai drámájában látható majd a filmvásznon.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.