2020. június 01., hétfő
Tünde

Extra

Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

Meghökkentő titkáról vallott Törőcsik Mari. A színésznő elmondása szerint negyedik férjével, a 2013 decemberében elhunyt Maár Gyula író-rendezővel nyitott házasságban éltek, sőt a nemzet színésze személyesen ismerte férje szeretőit, akikkel rendszeresen találkozott is a férfi haláláig. 

A napokban jelent meg az Aurora Borealis – Északi fény című filmhez készült beszélgetőkönyv, amelyben Pataki Éva írónő koordinálásával osztják meg életük történetét és titkait Mészáros Márta rendezőnő és Törőcsik Mari. A magyar filmtörténet két legmeghatározóbb női alakja 2016-ban forgatta le a szóban forgó filmet, melyben Törőcsik Franciska és Tóth Ildikó mellett Törőcsik Mari játssza a főszerepet. A forgatási munkálatok alatt és után készült beszélgetőkönyvben életük legfontosabb eseményeiről vallanak megdöbbentő őszinteséggel, illetve eddig sosem olvasható titkokat is elárultak magukról, például hogy Törőcsik és második férje, a 2013-ban elhunyt Maár Gyula házasságuk második szakaszában már nyitott kapcsolatban éltek.


/Fotó: MTI – Soós Lajos

– Igaz, hatvanéves koromban azt mondtam neki: Tudod mit, veled sem akarok többé lefeküdni. Éltem eleget, elég volt. De te annyira klassz férfi vagy. Legyen még csajod! – mesélte a színésznő a könyvben, majd pár gondolattal később azt is bevallotta, ismerte néhai férje szeretőit.

– Volt egy fiatal csaja, egy egyetemi tanárnő. Tudtam róla, boldog voltam, hogy boldogok. Volt másik nője is. Azt is tudtam, hogy soha nő Maárnak nem kell úgy, mint én…


… Érdekes, hogy amíg élt, szerettem a nőit, találkoztunk. De amióta meghalt, képtelen vagyok velük találkozni. Mert most Maár Gyula már csak az enyém – fejezte be a gondolatmenetet a színésznő.

Maár és Törőcsik 43 évig éltek együtt, de már évekkel korábban megismerkedtek a Szerelem című film forgatásán. Hamarosan gyermekük született, akit a színésznő filmbeli karaktere után Teréznek neveztek el, de van egy vietnami származású fogadott fiuk, a tavaly súlyos bénulásos betegségen átesett Son. Férje halála rendkívül megviselte az idős színésznőt, 2014 elején, pár héttel Maár halála után így nyilatkozott a Best magazinnak.

– Szenvedélyes, nagy szerelem volt a miénk. Négy férjem volt, de nem véletlen, hogy Maár Gyula volt az első, akitől gyereket akartam. Mondtam is ott, a kórházban, amikor felébredtem a klinikai halálból: Te, Maár Gyula, drága, hogy tudjuk majd mi elveszíteni egymást? Hiszen mi nagyon összetartozunk, tiszteljük egymást, szeretjük a másikat emberileg, szeretjük a másikban a művészt…” – mondta Törőcsik Mari.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek