EUR: 349,67 Ft
CHF: 327,62 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Ózd

Tóth Zsuzsanna nyert Csokvaományon

A Fidesz–KDNP jelöltje, a Fidelitas tagja nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást Csokvaományban. Tóth Zsuzsanna 198 szavazatot kapott az Ózd térségi községben, a legtöbbet a hat jelölt közül. Az agrármérnök végzettségű fiatal családanya ténylegesen megvalósítható, a település fejlődését elősegítő elképzeléseket vázolt fel programjában, így hamarosan hozzá is kezdhet ezek megvalósításához.

Gratulálunk Zsuzsának és köszönjük mindazoknak, akik hozzásegítették őt ehhez a sikerhez – tudatta a hírt dr. Csuzda Gábor, a Fidelitas ózdi elnöke.

Fotó: Lokál
Sok munka van a győzelem mögött kiérdemelt gratuláció Riz Gábor országgyűlési képviselőtől (Fidesz-KDNP)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.