EUR: 350,01 Ft
CHF: 330,43 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Miskolc

Új bőrbe bújt a MÜHA

Megújult arculattal és sokszínű programkínálattal várja a közönséget a Művészetek Háza. Az „élménykínálatban” kicsikre és nagyokra, a könnyű és a komoly műfaj kedvelőire egyaránt gondoltak a szervezők. Előadások, színházi élmények, koncertek és gyermekprogramok egyaránt szerepelnek a kínálatban.

A MÜHA felpezsdíti a miskolci hétköznapokat, ad egy csak itt átélhető élménytöbbletet, amelytől másképp látja a vendég a világot. Az új arculat ezt az üzenetet közvetíti. Letisztultságával a tartalmat helyezi előtérbe, kifejezi a kínálat sokszínűségét. Egyszerre dinamikus, magával ragadó, modern és fiatalos. Megjelenik a logóban, a plakátokon, szórólapokon, rollupon, jegytartó tokon, mappán, levélpapíron, névjegykártyán, hírlevélben és az új honlapon is, amit hamarosan megismerhet a közönség.


Vérpezsdítő dallamok, felejthetetlen színházi élmények, elgondolkodtató vagy éppen motiváló előadások, nagyszerű sztárvendégek várják a publikumot a 2017/2018-as évadban is a MÜHA színpadán – fotó: Lokál

A megújult honlap segíti a könnyebb tájékozódást és egyszerűbbé teszi az online jegyvásárlást. Az új logó könnyen felismerhető és megjegyezhető. Az arculatnak köszönhetően a plakátokról azonnal beazonosítható a MÜHA. A név, a színvilág, a logó, a vizuális stílus egységes koncepciót tükröz. Az egymásba illeszthető elemek a vásárlók bizalmát erősítik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.