EUR: 324,30 Ft
CHF: 278,73 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Egyéb Nyíregyháza

Új esetkocsit kapott a mentőállomás

Évente 40 millió kilométert tesznek meg az Országos Mentőszolgálat járművei. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei mentőgépkocsik ebből mintegy hárommillió kilométert teljesítenek. A járművek így hamar használódnak, ezért az Országos Mentőszolgálat valamennyi eset- és rohamkocsiját lecseréli.

Összesen 193 új jármű érkezik a mentőállomásokra. A nyíregyházi állomás a napokban kapta meg első új esetkocsiját. Az új mentőgépkocsit ünnepélyes keretek között adták át, először a kulcsát, majd átvágták a tolóajtóra kifeszített nemzeti szalagot is.

Ünnepélyes keretek között adták át a mentőautót

Kapcsolódó Cikkek

 • 2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  Jövőre 135 milliárd forintot fordítanak az összesen 3500 milliárdos Modern városok programra, és megkezdődik a Modern falvak program végrehajtása is – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.