EUR: 325,86 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Tech

Új ingatlankereső a piacon: elindult a Livlia.com

Október első hetében elindult a magyar fejlesztésű Livlia.com, egy innovatív hazai ingatlankereső szolgáltatás, korszerű online felülettel és egy merőben újszerű megközelítéssel.

 

 

Az ingatlanközvetítés és a kapcsolódó online adatbázisok, keresőoldalak hazai piaca telítettnek is nevezhető, de a korszerű digitális megoldások nem feltétlenül találhatók meg – a Livlia kihasználja a kor lehetőségeit, egy eddig itthon ebben a szegmensben még ismeretlen szintű felhasználói élményt és minőséget nyújtva.


Október első hetében elindult a magyar fejlesztésű Livlia.com, egy innovatív hazai ingatlankereső szolgáltatás, korszerű online felülettel és egy merőben újszerű megközelítéssel.

Miben más a Livlia?

1. Jól néz ki

Ergonómikus, természetes, áttekinthető online felületek, magától értetődően kezelhető térképes kereső. A weboldal és a mobilalkalmazás tervezésnél elsődleges cél volt a kényelmes és hatékony használat. Így mind a tulajdonosi, mind a bérlői/vásárlói oldalról igazi öröm a hirdetésekkel foglalatoskodni.


2. Testreszabott

A Livlia algoritmusait a tipikus lakáskeresői élethelyzetekhez igazították, ezért a rendszer az optimális, legjobban passzoló ajánlatokat kínálja fel elsőként, nem egyszerűen csak ár, beosztás vagy lokáció alapján mérlegelve.

3. Minőségközpontú

A Livlia célja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az ingatlanüzletben érdekelteknek – ezért a hirdetések láthatósága azok minőségén alapszik: minél szebbek a fotóik és tartalmasabbak a leírásaik, minél magasabbra értékelést kapnak a felhasználók közösségétől, annál előkelőbb helyre rangsorolja azokat a rendszer.

A legjobb képekkel, legtartalmasabb leírásokkal rendelkeznek, és a felhasználók közössége által legmagasabbra értékeltek. Licitálással tehát nem lehet az élre törni: minőséget kell biztosítani a jó megjelenésért!

4. Innovatív funkciók

A Livlia a fent részletezett funkciók mellett olyan kényelmi megoldásokat honosít meg, mint a feltöltött képek automatikus feljavítása, illetve hirdetési szövegjavaslatok felajánlása. A rendszer releváns és pontos környéki adatokkal egészít ki minden hirdetést, azaz nem szükséges már felhasználóként bepötyögni, merre van posta, vagy kisbolt: az online térkép segítségével ezt magától megjeleníti a Livlia. Ezen túlmenően, lakáskeresőként, a meglévő térbeli kötöttségeinket (munkahely, családtagok otthona) is megadhatjuk, akkor ezeket is beszámítva fogunk javaslatokat kapni. A fejlesztés természetesen nem áll meg: még számos újdonság várható a közeljövőben is, és a cég számára mindig alapvető fontosságú lesz a korszerű megoldások adaptálása, az optimális felhasználói élményért.

Miért pont most indul a Livlia?

A Livlia mögött lelkes, tapasztalt és fiatal fejlesztői-vállalkozói kör áll, akik saját bőrükön is megtapasztalták már az ingatlankeresés nehézségeit. A célkitűzés az volt, hogy egy olyan ingatlankereső szolgáltatást építsenek, amellyel kevésbé stresszes az egész folyamat, ugyanakkor örömtelibb is, kevesebb benne a felesleges kanyar, zsákutca, csalódás.

A Livlia az alkotói szándéka szerint összehozza az embereket, bizalomra alapoz, így minden felhasználó úgy érezheti: “hazaértem! Ezt kerestem, az ingatlanüzletnek mindig is így kellett volna működnie.”

A Livlia már az új média lehetőségeinek szellemisége szerint szerveződik, az információ őszinte megosztásának kultúrájára alapozódik, korszerű felhasználói élményt kíván nyújtani.

A Livlia a hirdetésminőségre alapozott megjelenésekkel, és a régiós szinten is újdonságnak számító, tanuló algoritmusokat futtató kurátori, ajánlói megoldásokkal különbözteti meg magát a piac eddigi szereplőitől – reményeik szerint ezek a technológiák automatikusan hozhatnak el egyfajta öntisztulást, transzparenciát, és etikusabb működési normákat a hazai ingatlanközvetítési szektorba, illetve az otthonkeresés folyamata is örömtelibbé válhat a felhasználóik számára.

Október 6-án nyílt meg a szabad regisztráció a weboldalon és a mobilalkalmazásban, ahol már a nyitás pillanatától mintegy 15 ezer előre feltöltött hirdetés várja az új színvonalú felhasználói élmény iránt érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kitart az Android operációs rendszer mellett a Huawei

  Kitart az Android operációs rendszer mellett a Huawei

  A Huawei saját fejlesztésű mobil operációs rendszere a Hongmeng nem okostelefonok, hanem mobil hálózatra kapcsolt ipari és lakossági berendezések számára készül – jelentette ki a Huawei Technologies igazgatótanácsának tagja, első alelnöke Catherine Chen, hangsúlyozva, hogy cége továbbra is az Android operációs rendszert használja majd okostelefonjai rendszerszoftvereként.

 • Nyaralás alatt se fizessen az adataival!

  Nyaralás alatt se fizessen az adataival!

  Hiába próbálunk nyaralás alatt digitális detoxot tartani, óhatatlanul szembesülünk azzal, hogy pihenés közben is szükségünk van információkra. Mit érdemes megnézni a környéken, milyen lesz az időjárás?

 • A magyarországi 4G mobilhálózatok a világ legjobbjai között vannak

  A magyarországi 4G mobilhálózatok a világ legjobbjai között vannak

  A Magyarországon működő 4G hálózatok letöltési sebessége kiemelkedő, a világon a 11. legjobb, Európában pedig a 6., és lefedettségben is a top 10-ben van – derült ki az OpenSignal 87 országot vizsgáló legfrissebb jelentéséből, amelyet a Magyar Telekom juttatott el az MTI-hez csütörtökön.