EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Új kislemezt mutatott be a The Carbonfools – Videó!

A tőlünk 12 fényévnyire levő Tau Ceti csillag fénye ihlette a The Carbonfools friss kislemezét. A “Tau Ceti’s Lights” című újdonság pörgős, rockos hangvételű rádiós dal, ami a koncerteken már bizonyított.

Fehér Balázs távozása után Fóris-Ferenczi Gábort, a zenekar új frontemberét nagy szeretettel fogadta a közönség a koncerteken. A csapat sikere töretlenül halad előre nyáron szinte minden fesztiválon jelen volt, így most a stúdiómunkálatoké volt a főszerep. Ennek gyümölcsét hamarosan egy hatdalos EP formájában jelenteti meg a megújult The Carbonfools novemberben. Az új dalokat a régiekkel karöltve 2017. november 11-én Budapesten, a G3 klubban lemezbemutató koncert formájában hallhatjuk élőben. A koncertet nagy várakozás előzi meg a rajongók körében és minden bizonnyal teltház várható az eseményen ahol régi és az új dalok felcsendülnek majd egyaránt.


A zenekar napokban debütált koncert klipjében láthatjuk, hogy a The Carbonfools közönségének szeretete töretlen a csapat felé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.