EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,01 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Új kislemezt mutatott be a The Carbonfools – Videó!

A tőlünk 12 fényévnyire levő Tau Ceti csillag fénye ihlette a The Carbonfools friss kislemezét. A “Tau Ceti’s Lights” című újdonság pörgős, rockos hangvételű rádiós dal, ami a koncerteken már bizonyított.

Fehér Balázs távozása után Fóris-Ferenczi Gábort, a zenekar új frontemberét nagy szeretettel fogadta a közönség a koncerteken. A csapat sikere töretlenül halad előre nyáron szinte minden fesztiválon jelen volt, így most a stúdiómunkálatoké volt a főszerep. Ennek gyümölcsét hamarosan egy hatdalos EP formájában jelenteti meg a megújult The Carbonfools novemberben. Az új dalokat a régiekkel karöltve 2017. november 11-én Budapesten, a G3 klubban lemezbemutató koncert formájában hallhatjuk élőben. A koncertet nagy várakozás előzi meg a rajongók körében és minden bizonnyal teltház várható az eseményen ahol régi és az új dalok felcsendülnek majd egyaránt.


A zenekar napokban debütált koncert klipjében láthatjuk, hogy a The Carbonfools közönségének szeretete töretlen a csapat felé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.