EUR: 345,36 Ft
CHF: 321,35 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Szekszárd

Új kosárpálya Szekszárdon

Szeptember 27-én sajtótájékoztató keretében adta át Ács Rezső polgármester a Babits Mihály Általános Iskola udvarán a felújított kosárlabdapályát.

Az átadáson részt vett a KSC Szekszárd részéről Szabó Noémi, valamint az intézmény igazgatója, Botos Ilona. A pályát a legkorszerűbb felülettel látták el, így ideális a tapadása. Az anyagi terheket a város és a szekszárdi vállalkozások viselték, az összköltség 3,3 millió forint volt.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.