2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

Új pályán ugorhatnak

Felavatták a Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola rekortánborítású távolugrópályáját a nebulók örömére, akik már korszerű körülmények között bizonyíthatnak a testnevelésórákon.

Az átadáson két példaképet is megismerhettek az iskolások, Vaszi Tündét, aki az elmúlt másfél évtized legmeghatározóbb magyar női atlétája, valamint Szalma László kétszeres fedett pályás Európa-bajnok, olimpiai negyedik helyezett távolugrót is.

Máris birtokba vették a sportolók
Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.