2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Nyíregyháza

Új sportpark Sóstóhegyen

Kondiparkot adtak át Sóstóhegyen. Nyíregyházán ez már a 16. olyan szabadtéri létesítmény, ahol erőnléti edzéseket lehet végezni, vagy egyszerűen csak kellemesen sportolva kikapcsolódni. Az új park több mint 10 millió forintba került. Pályázati forrásból épült a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.

A 150 nm alapterületű, gumiborítású, „D” típusú sportparkba 15 eszközt telepítettek, melyek mindegyike a test különböző izomcsoportjainak hatékonyan átmozgató edzését teszi lehetővé. A könnyen hozzáférhető és a nap 24 órájában ingyenesen használható létesítmény megépítésével az önkormányzat célja az volt, hogy a szomszédos iskola tanulói és Sóstóhegy városrész lakói számára is lehetővé tegye a mára már valamennyi városrészben elérhető és igen népszerű szabadtéri sportolási lehetőséget. A projekt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával valósult meg.


A gyerekek azonnal birtokba is vették a helyet

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.