EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb XVI.kerület

Új sportudvart kapott a Táncsis suli

A Fejlődő Kertváros Program keretében 2017-ben korszerű játszóeszközökkel bővült és új burkolatot is kapott a Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium udvara.

Az 1400 négyzetméteres területen távolugró-futósáv és távolugrógödör létesült. A műfüves borítás mellett az iskola udvarának egy része térkő burkolatot is kapott.

A régi játszóeszközöket felújították, de a gyerekek birtokba vehettek új sporteszközöket is, egy utcai sportlengőhidat, továbbá a röplabdapályához új hálót és hálótartót telepítettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.