EUR: 344,98 Ft
CHF: 319,85 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Szekszárd

Újabb műfüves pályát avattak

A közelmúltban újabb műfüves pályát avathattak a szekszárdiak. Ezúttal a Baka István Általános Iskola gazdagodott a sportpályával, amely egyúttal Tolna megyében a 16. kis méretű műfüves pálya. Az idén számtalan hasonló fejlesztés történt a megyeszékhelyen. Néhány hete a Garay János Gimnáziumban avathattak focipályát, illetve új kosárpályával is gazdagodott a város.

33 millió forintos költségvetésből valósult meg a projekt. Fotó: Nagy Nándor

– A létesítmény 25 millió forint taopénzből épült meg, amihez a város a saját költségvetéséből 8 millió önrészt tett hozzá. Összefogás eredménye minden ilyen beruházás, hiszen a város, a sportegyesületek és sportági szövetségek gyűjtik össze a helyi cégek, vállalkozások adóforintjait – hangsúlyozta Ács Rezső polgármester.

Már használatban az új pálya. Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.