EUR: 329,01 Ft
CHF: 300,52 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Belföld

Újabb vezető mondott le a Momentumban

Az Origo információi szerint lemondott a Momentum Mozgalom titkára, Kovács András október közepén hagyta ott a pozícióját. A lap úgy tudja, Kovács András arra hivatkozott, hogy a továbbiakban nincs ideje a Fekete-Győr András elnökölte pártra.

Kovács András távozása azért is érintheti különösen érzékenyen a statisztikai hibahatáron belül mért Momentumot, mert a titkár fontos bizalmi pozíciót tölt be a mozgalom működésében. Az általa irányított szervezet közvetlenül a pártelnökségnek felel, ő maga pedig az elnökségi ülések állandó résztvevője. Kovács kiválásával tehát egy újabb kulcspozíció üresedett meg a Momentumban – írja az Origo.


Egyre inkább látható, valami nincs rendben a pártban, hiszen az elmúlt hónapokban több vezető is lemondott tisztségéről.

Augusztus elején először Pottyondy Edina, rá néhány napra pedig Kádár Barnabás elnökségi tagok hagyták faképnél a pártot, majd távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Országszerte ellenőrzések zajlanak a karácsonyi vásárokon

  Országszerte ellenőrzések zajlanak a karácsonyi vásárokon

  Országszerte ellenőrzéseket tartanak a hatóságok az adventi és karácsonyi vásárokon, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen helyeken lehet a legtöbb szabálysértéssel találkozni – mondta Pleva György, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Borzalmas! Fiát és a nevelt lányát ölte meg egy férfi Győrben

  Borzalmas! Fiát és a nevelt lányát ölte meg egy férfi Győrben

  Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap délután Győrben egy férfi, aki később öngyilkos lett. A lakásban tartózkodott a harmadik testvér, egy hatéves kislány is – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

 • Jónak lenni jó: mintegy 220 millió forint gyűlt össze

  Jónak lenni jó: mintegy 220 millió forint gyűlt össze

  Rekordösszeg, mintegy 220 millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági kampánya, a Jónak lenni jó javára, amelynek idei kedvezményezettje a koraszülöttek mentését és szállítását 30 éve végző Peter Cerny Alapítvány – mondta el Siklósi Beatrix projektvezető, az M5 kulturális csatorna igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió Jó Reggelt, Magyarország!