2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Debrecen

Újra megnyílt az Apolló

Sokan várták a napot, hogy meglássák, milyen lett a cívis városi filmház. Mint arról korábban a Lokál is beszámolt, az Apollóban a kényelmet ezentúl kibővített büfé, új klímaberendezések és komfortosabb székek szolgálják.

Megújult belső tér

A sajtótájékoztatón Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője és Fejér Tamás, az Apolló mozi vezetője is részt vett. Széles Diána kiemelte, az Apolló mozi a város egyik legkedveltebb kulturális intézménye, amely megérett a felújításra.


Első ütemben egy 15 millió forintos fejlesztéssel újították meg a mozit, a második ütemben viszont tovább szeretnék bővíteni a filmszínházat, és egy artkávézót hoznának létre benne – tájékoztatott az alpolgármester.

Bódor Edit rámutatott: amíg 2013-ban 28 ezer néző „filmezett” az Apollóban, addig 2016-ban már 83 ezren választották a mozit, és mióta a Főnix Rendezvényszervező Kft. üzemelteti az intézményt, ez a második nagyobb szabású felújítás. Ezenkívül pedig nemcsak a mozi, de a műsorfüzet is megújult – tette hozzá a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.