2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Ezt üzente Aradszky a halála előtt: Pihenni megyek

Szó szerint az utolsó pillanatig a rajongóival foglalkozott Aradszky László. Hivatalos Facebook-oldala szerint az énekes még az esti órákban is rajongói levelekre válaszolt, mielőtt örökre lehunyta a szemét. 

Aradszky a halálát megelőző napon még nagy sikerű koncertet adott Örménykúton az idősek világnapja alkalmából, az arról készült fotókat másnap délután osztotta meg hivatalos oldalán. Több gratuláló üzenet is érkezett, amelyek közül az egyik utolsó mintha akaratlanul is előrevetítette volna a készülő tragédiát.


„Gratulálok! Meghozta a jó étvágyat és a derűt nekik… Jó pihenést kívánok” – írta Aradszky egyik rajongója, akinek hét óra után válaszolt a művész:

„Köszönöm… most valóban ez van…” – utalt a pihenésre Aradszky, aki ekkor még nem sejthette, hogy 1-2 órán belül örökre megpihen.


A hivatalos rajongói oldal szerint az énekes este fél nyolc körül válaszolt az utolsó kommentre, majd információink szerint lefeküdt, amit halála másnapján szerető felesége, Éva is megerősített lapunknak.

– Hirtelen történt, mindent ugyanúgy csinált, mint bármelyik napon, majd a szobájában lepihent. Később, este 10 óra körül bementem hozzá, és holtan találtam az ágyában – mesélte könnyeivel küszködve özvegye, Éva asszony, aki 50 évig volt a táncdalénekes társa. – Az utolsó percig ott volt a színpadon, ez volt az élete, és nekem is, végig ott álltam mellette. A hangja örökre megmarad nekem – mondta.

A család szerint a napokban kiderül, mi is okozhatta Aradszky halálát, többen hirtelen szívmegállásra gyanakodnak, amit a család barátja és Aradszky pályatársa, Zalatnay Sarolta is megerősített.

– Semmi előjele nem volt a tragédiának, ebből gondolom, hogy a szíve lehetett. A szív nem kérdez, csak megáll, és tudatja veled, hogy menned kell.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.