EUR: 345,84 Ft
CHF: 320,49 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Zalaegerszeg

„Varázs” a szavakban

A Kowalsky meg a Vega első 15 évének munkásságát felölelő dupla album, a Kilenc megjelenése előtti pár hétben időszerű a dalok szövegéről, üzenetéről, lényegi mondanivalójáról, esszenciájáról szót ejtenünk, és átfogóban beszélgetnünk róla, mint arra a dalszövegek lehetőséget nyújtanak. Ezen indíttatásból szervezte meg a Keresztúry Dezső VMK  a beszélgetős estet november 14-én, ahol nem csupán meghallgathatjuk a szerző előadását, de kérdéseket tehetünk fel, elmondhatjuk személyes meglátásainkat, sőt kritikákat is megfogalmazhatunk.

Az estek keretén belül akusztikus gitárral előadva meghallgathatjuk a régi, de kiváltképp új dalokat. Azonban a hangsúly az eszmecserén lesz! A hely befogadóképessége összesen 250 fő, ezért azt kérik a szervezők, hogy mindenki időben érkezzen, hiszen az est jellegéből adódóan a késők megzavarhatják az előadást. Jegyek kizárólag online vásárolhatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.