2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Békéscsaba

Varázsoltak a Jókaiban

Új darab bemutatóját tartották a napokban a Békéscsabai Jókai Színházban. A bűvös patkó című mesejáték bár a legkisebbeknek szól, örök érvényű igazságokat tartalmaz.

Egy gonosz varázsló el akarja pusztítani a több ezer éves Világfát, hogy palotát építsen a helyére, a világot pedig színtelen, egyhangú hellyé akarja változtatni. Bumburi bohóc és Jázmin tündér ezt akarják megakadályozni a bűvös patkó segítségével. Hedry Mária történetét Juhász Róza rendezésében láthatja a fiatal közönség, ráadásul a darabhoz egy kis játék is kapcsolódik!

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.