2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Sopron

Vastaps a Hyppolit premierjén

Nagy sikert aratott a Soproni Petőfi Színház évadnyitó előadása, a Hyppolit, a lakáj. A zenés vígjátékot Eperjes Károly állította színpadra.

A Pesti Magyar Színházzal készült koprodukcióban a Kaposvári Egyetem művészeti karának hat negyedéves hallgatója is szerepel. A közönség várakozását jellemezte, hogy telt ház várta a stábot a premieren, és nagyon fogynak a jegyek a további előadásokra is. A Reviczky Gábor, Savanyu Gergely és Horváth Zsuzsa főszereplésével bemutatott darab hatalmas sikert aratott, hosszú percekig ünnepelték a nézők a színészcsapatot.

Fotó: Pluzsik Tamás

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.