EUR: 344,57 Ft
CHF: 322,23 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Nyíregyháza

Vastapsot kapott a Diótörő herceg

Az Olt Tamás rendezésében színpadra állított Diótörő herceg című előadás hatalmas sikert aratott a Móricz Zsigmond Színház közönsége körében. A különleges jelmezek és díszletek sorát felvonultató mesejáték egy karácsonyeste történetét meséli el.

A darab többek között arra tanít, hogy higgyünk az emberekben, a csodákban, amelyekre mi is képesek vagyunk. A „kiválasztott” tudja feltörni a csodadiót, de bárki lehet az a tettei által – ám neki is szüksége van segítségre, szeretetre.

Diótörő herceg című előadás (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.