2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Nagykanizsa

Versenyt nyert a képviselő

Jótékonysági sportversenyt szerveztek Mozdulj, Letenye! elnevezéssel a dél-zalai városban. A résztvevők – kerékpározva, futva vagy gyalog teljesítve a penzumot – a Hóvirág óvodát támogatták, amely játszó- és fejlesztőeszközökre fordítja a bevételt. A viadalon – védősisakban, szerelésben – feltűnt a térség képviselője, a nemzetgazdasági minisztérium államtitkára is.

Cseresnyés Péter arról beszélt, erősítik a közösséget az ilyen megmozdulások, amelyek egyben a sportot is népszerűsítik. A politikus azt mondta, ezek a kormány a céljai is, ezért épülnek iskolai tornatermek, tanuszodák, műfüves pályák vagy éppen kerékpárutak szerte az országban.


Cseresnyés Péter nyerte a férfi kategóriát (Fotó: Gergely Szilárd)

 

Aztán a képviselő kerékpárosruhát öltött, s elindult a Letenye–Tótszerdahely–Tótszentmárton–Becsehely–Letenye útvonalon. Mint a Lokál Extra megtudta, Cseresnyés Péter a hétköznapokban is sokat kerékpározik, ezzel tartja fitten magát. Nos, a képviselő nem is vallott szégyent, mindenkit maga mögé utasított a férfi kategóriában, alig több mint 39 perc alatt tekerve végig Dél-Zalán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.