EUR: 344,55 Ft
CHF: 318,99 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb IV.kerület

Veszélyes hulladékokat várnak

A kerületi önkormányzat szervezésében október 14-én, szombaton 8 és 12 óra között lehetőség nyílik a háztartásoknál keletkezett veszélyes hulladékok leadására. Ezt négy helyszínen lehet megtenni: a Külső-Szilágyi út 46.-nál, a Spar áruház melletti közterületi parkolónál, az Árpád út 149–151. melletti közterületi parkolónál, az Irányi Dániel utca 1.-nél és a Berda József utca 30–36. közötti parkolónál.

Veszélyes hulladéknak számítanak a növényvédőszer-maradékok, a gyógyszerhulladékok, a tonerek, a festékpatronok, a fáradt olaj (motor-, hajtómű-, kenőolaj), a kiürült hajtógázos palackok, az ólomakkumulátorok, az elemek, a háztartási savak és lúgok, a higanytartalmú izzók, fénycsövek, az étolaj és zsír, a festékek, a tinták, a ragasztók, a gyanták, a veszélyes anyaggal szennyezett göngyölegek és csomagolóanyagok, az akkumulátorok, az elektromos, elektronikus berendezések, a mosószerek, a halogénmentes oldószerek és oldószerkeverékek, valamint a gumiabroncsok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.