2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Debrecen

Vigyázz, harapok!

A napokban mutatkoztak be a látogatóknak a Debreceni Állat- és Növénykert augusztus végén született kis szibériai tigrisei. A most még ártatlannak tűnő, pihe-puha apróságok azonban hatalmasra fognak nőni. A szibériai tigris ugyanis a legnagyobb méretű nagymacska. Testhossza (farokkal együtt) a hímek esetében a 3,3 métert is elérheti, testtömege pedig 180–306 kilogramm között mozog.

/Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.