2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Világsztárokkal forgat Tarantino

A hírhedt Charles Manson-ról és pszichopata követőiről forgat filmet jövőre Quentin Tarantino. A tervek szerint a Mester utolsó előtti alkotásában olyan sztárok kaphatnak szerepet, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Margot Robbie és Jennifer Jason Leigh. 

Igencsak kényes témához nyúl a közeljövőben Quentin Tarantino. A szamurájuk, bérgyilkosok, kegyetlen nácik és rabszolgatartók után karrierje során először megtörtént eseményeket készül feldolgozni, ugyanis a Mester a Manson-család történetéből írt forgatókönyvet az utóbbi hónapokban. Mint ismeretes, a jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését töltő 82 éves pszichopata szektavezért, Charles Manson és követői több, kegyetlen gyilkosságot is elkövettek a hatvanas és hetvenes években, többek között a pedofil botrányairól híres lengyel rendezőgéniusz Roman Polanski nyolc és félhónapos terhes feleségét, Sharon Tate-et és barátait is sátáni módon végezték ki saját otthonukban.


Fotó:Profimedia, DDP

Tate-et az imdb.com szerint a Wall Street farkasa című film szőke bombázója Margot Robbie fogja alakítani. Az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a brutális gyilkosságok ügyben nyomozó egyik rendőr szerepét felajánlották Brad Pitt-nek, aki jelenleg is tárgyalásban van a producerekkel, de az sem elképzelhetetlen, hogy a Django elszabadulna sikere után Leonrado DiCaprio happolja el előle a szerepet.

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio  Credit line: Profimedia, Press Association

A női nem nagy tisztelőjeként Tarantino egy Oscar-díjas és egy Oscar-jelölt színésznőt is kinézett a készülő filmjéhez: a mostanság karrierkrízisben vergődő 27 éves Jennifer Lawrence állítólag a Manson-család egyik pszichopata tagját alakítaná, csak úgy mint az Aljas nyolcas-ban remekelő Jennifer Jason Leigh, akit a 2009-ben elhunyt, szintén szektatag Susan Atkins szerepével kerestek meg.


A tervek szerint 2019-ben bemutatásra kerülő film lesz a kilencedik Tarantino-film, ami (ha a mester tartja az ígéretét) akkor az utolsó előtti alkotása lesz a visszavonulása előtt.

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.