EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Szeged

Wittner Mária a SZEGEDma Klubban

Október 23-ához közeledve az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékezik a SZEGEDma Klub. 1956 máig élő örökségéről, hatásáról, tanulságairól beszélget az egykori forradalmárral, mai országgyűlési képviselővel Csúri Ákos, a Blogstar.hu alapítója.

A SZEGEDma Klub estje 2017. október 18-án (szerdán) 18 órakor kezdődik a Bistorant rendezvénytermében (Szeged, Kelemen u. 7.). A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.