EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Belföld

Zsigó Róbert: Nem akarunk bevándorlóország lenni

Nem akarunk bevándorlóország lenni – jelentette ki az élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson tartott lakossági fórumon szerdán.

A “Soros-terv” létezik, amelynek egyik célja, hogy egymillió illegális bevándorlót be kell fogadni Európának, és a határkerítés lebontását is tervezik – mondta többi között Zsigó Róbert, a Fidesz által indított nemzeti konzultációs fórum előtti sajtótájékoztatóján. A politikus hozzátette: Soros György tervének az Európai Parlamentben is vannak támogatói.


A múlt évi népszavazáson részt vevő magyarok döntő többsége nemet mondott a betelepítésekre, mégis szükség van a nemzeti konzultációra, mert azokra az országokra továbbra is folyamatosan nagy nyomás nehezedik, amelyek elutasítják a bevándorlást és olyan lépéseket tettek, mint Magyarország – mondta.

Az olyan fenyegetések, amelyek az európai uniós támogatások megvonásáról szólnak, minden magyar embert közvetlenül érintenek. Azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert mindenképpen erős felhatalmazás kell a kormánynak, hogy vissza tudja verni ezeket a támadásokat, mert mi nem akarunk bevándorlóország lenni – hangsúlyozta Zsigó Róbert.


A nemzeti konzultációnak, illetve a jövő évi választásnak az a tétje, hogy meg tudjuk-e védeni az országot és az elmúlt hét év során a magyar emberekkel együtt elért eredményeket – jelentette ki.

Az államtitkár a fórumon elmondta: a “Soros-terv” egyik pillére, hogy az Európai Uniónak legalább egymillió menedékkérőt be kell fogadnia.

A határok megnyitásával kapcsolatban idézte Soros egy korábbi nyilatkozatát, miszerint: “a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és nemzeti határok jelentik az akadályt.”

Soros György azt írta két éve a Financial Times-ban a menekültek szétosztásáról: “ha ez nem lesz egy állandó és kötelező közös eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani” – sorolta Zsigó Róbert.

Közölte: a Soros-terv része az is, hogy csökkentsék a közép-európai országok mezőgazdasági támogatását, hogy helyettük a migránsokat támogathassák.

A Soros-hálózat néhány szervezete most is véd olyan embereket, akik jogellenes cselekményeket követtek el – mondta Zsigó Róbert.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek