EUR: 323,00 Ft
CHF: 283,57 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Kecskemét

140 tő levendulát ültettek el az iskolák udvarán

Levendulát ültettek a Magyar Ilona Általános Iskolában és a Hosszú Utcai Óvodában a Gondoskodásból jeles Szociális Közalapítvány szervezésében. A program keretében hét intézménybe összesen 140 tő virág került a 3-as számú választókörzet támogatásának köszönhetően.

Az ültetésből Nemcsik Mátyás, a körzet képviselője is kivette a részét. Idén virágládákba kerültek a növénypalánták a Magyar Ilona Általános Iskola udvarán, az oviban pedig a kertet díszítik majd a lila virágok, amelyek  jó eséllyel bokrosodhatnak jövő tavaszra, nyárra. Az ültetésben a középiskola dísznövényes osztálya és Krajcsovszki József tanár úr segítette a gyerekeket. A kertészmérnöktől a levendulák gondozásáról is sok mindent megtanulhattak a diákok.

Nemcsik Mátyás (jobbról a második) a Magyar Ilona Általános Iskola diákjaival levendulát ültetett
fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.