EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Eger

A bűvös nyolcezredik

Eger Önkormányzata 2014 elején indította útjára az Eger városkártyát. Az első időszakban a kártyabirtokosok és az elfogadóhelyek száma dinamikusan növekedett: egy hónap alatt elérték az ezres sorszámot, fél év alatt a háromezrest, és az indulástól számított két év elteltével elmondható, hogy minden tizedik egri polgár rendelkezik városkártyával.

A nyolcezres sorszámú Eger városkártya birtokosa, Cserősné Szajlai Tímea október 26-án a Közgyűlés által biztosított nyilvánosság előtt vette át a plasztiklapot Habis László polgármestertől.


Habis László polgármester és a büszke kártyatulajdonos, Cserősné Szajlai Tímea

 

Habis László az átadást megelőzően felszólalásában elmondta: az Eger városkártya kapcsán igazi sikertörténetről beszélhetünk. A tarsolyunkban három és fél év tapasztalatával kijelenthetjük: létrejött az a jól működő rendszer, amelynek keretében – az egriség gondolatára építve – egri vállalkozások és intézmények adnak kedvezményt egrieknek. Mindez erősíti a partnerségi kapcsolatot és bizalmat a helyi vállalkozó, szolgáltató és a helyi lakos között. A városkártyarendszer jelmondata: „Eger városkártya – az én történetem”, hiszen a sokrétű kedvezmények egész sora révén az egriek előnyöket élveznek a saját városukban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.