EUR: 344,58 Ft
CHF: 318,85 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Debrecen

A Cegléd utcai rendelő is megújult

Az Új Főnix Terv Gondoskodó város fejezetében 11, egészségügyi alapellátásnak helyet adó ingatlan felújítását végzi el Debrecen önkormányzata.

Közülük most befejeződött a Cegléd utcai orvosi rendelő felújítása. A felújítás célja az egészségügyi szolgáltatás javítása, az egészségügyi alapellátó rendszer eredményességének és hatékonyságának fokozása, az épület infrastrukturális feltételeinek korszerűsítése volt. A felújított orvosi rendelő sajtónyilvános átadásán Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Pósán László országgyűlési képviselő, Nagy Sándor, a városrész önkormányzati képviselője, valamint dr. Zelenák Péter háziorvos vett részt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.