EUR: 350,41 Ft
CHF: 331,12 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Program Zalaegerszeg

A Honeybeast Symphoney az Art moziban

A csapat a tavalyi, Erkel Színházban tartott nagy sikerű Symphoney koncertjével országos turnéra indult, ami hét nagyvárost érint, köztük december 2-án Zalaegerszeget is.

Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a Maradok, az Egyedül, a Hetes, a Bódottá vagy az Így játszom, ezúttal nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg. A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar és egy női kórus segíti ebben.


– A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzte meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket – meséli a Honeybeast-dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.
A zenekart a Heureka pop Orchestra és a VoiceStation kíséri.
Természetesen a hangtechnikára és a vizualitásra is kiemelt hangsúlyt fektet a zenekar, sok-sok meglepetéssel.

Kapcsolódó Cikkek