EUR: 317,97 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

A magyarok összefognak, hogy a kormánnyal együtt felléphessenek a Soros-tervvel szemben

Ha egy terv veszélyezteti Magyarország jövőjét, biztonságát, akkor a magyar emberek összeállnak, hogy a kormánnyal együtt felléphessenek ellene – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Tuzson Bence felidézte: november 10-éig kapták meg az emberek a nemzeti konzultáció kérdőívét, és már 1,1 millióan ki is töltötték azt, vagyis nagyon nagy az érdeklődés. A magyarok jól látják, hogy ha az országot érintő sorskérdésről van szó, arról, hogy mi lesz az ország jövője, akkor ebben a kérdésben állást kell foglalni – mondta.


Szólt arról is, hogy telefonos tájékoztató kampányt is indítanak a nemzeti konzultációról; ezt azzal indokolta, hogy szükséges a magyar emberek folyamatos tájékoztatása a fontos történésekről. Az országjárásról pedig azt mondta, ezekből a fórumokból tudják leszűrni, helyes úton járnak-e.

Az államtitkár furcsának nevezte, hogy miközben a Soros-tervvel szembeni fellépéssel, a migrációval kapcsolatban az emberek egyetértenek, a politikai pártok nem alakítottak ki nemzeti egységet. Mint mondta, a Fidesz-KDNP-nek nagyon határozott álláspontja van ebben az ügyben, a kormány pedig ennek megfelelően megtette a szükséges lépéseket a határvédelemmel kapcsolatban, ugyanakkor a többi jobb- és baloldali párt arról beszél, nincs is Soros-terv, illetve nem olyan lényeges a migráció kérdése.


Indokolt lenne, hogy ilyen fontos kérdésben a politikai pártok is odaálljanak a kormány mögé, a magyar emberek mellé, “mert együttesen tudunk csak nagyon határozottan fellépni” – jelentette ki Tuzson Bence.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.