EUR: 349,36 Ft
CHF: 325,85 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Veszprém

A megyei kézilabda-bajnokságok legjobbjait díjazták

A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség hagyományteremtő céllal adta át a hónap legjobb játékosainak járó elismerést. Az akció részleteit a múlt héten a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, dr. Soós Kálmán ismertette a sajtó képviselőivel.

A megyei szövetség első embere megjegyezte: Veszprém megye nemcsak a világhírű férfi kézilabdacsapat sikereinek köszönheti, hogy a sportág fellegvárként emlegetik, hanem az itt folyó kiváló utánpótlásmunka és aktív amatőr-kézilabdaélet elismerése is ez a jelző.


Új hagyományt teremtettek a havonta átadott díjjal (fotó: Szalai Csaba)

– A jövőben ennek az amatőrvonalnak a képviselőit szeretnénk díjazni minden hónapban. A Mikrohungária Sport Kft. támogatásával létrehozott kezdeményezéssel kívánjuk elismerni és ösztönözni a megyei bajnokságokban részt vevő játékosainkat – húzta alá Soós Kálmán.

Az első két díjat Pékné Deák Brigitta és Fábián Balázs vehette át (fotó: Szalai Csaba)

A hónap legjobb játékosainak járó díjakat a bajnokságokban részt vevő edzők szavazatai alapján ítélik oda. A sportszereket forgalmazó cég másként is elköteleződött a megyei kézilabda mellett: a férfi és női vonal részt vevő csapatai nemrégiben három kézilabda mellett egy-egy labdatartó zsákkal gazdagodtak – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A megyei bajnokságok szeptember végén rajtoltak, ezért az első díjat a szeptember és október havi teljesítmények összevonása alapján ítélték oda. A hölgyeknél Pékné Deák Brigittát, az Ősi irányítóját látták a legjobbnak, a férfiaknál pedig az Ajka II. átlövője, Fábián Balázs zsebelte be a címet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.