EUR: 321,27 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Veszprém

A megyei kézilabda-bajnokságok legjobbjait díjazták

A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség hagyományteremtő céllal adta át a hónap legjobb játékosainak járó elismerést. Az akció részleteit a múlt héten a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, dr. Soós Kálmán ismertette a sajtó képviselőivel.

A megyei szövetség első embere megjegyezte: Veszprém megye nemcsak a világhírű férfi kézilabdacsapat sikereinek köszönheti, hogy a sportág fellegvárként emlegetik, hanem az itt folyó kiváló utánpótlásmunka és aktív amatőr-kézilabdaélet elismerése is ez a jelző.


Új hagyományt teremtettek a havonta átadott díjjal (fotó: Szalai Csaba)

– A jövőben ennek az amatőrvonalnak a képviselőit szeretnénk díjazni minden hónapban. A Mikrohungária Sport Kft. támogatásával létrehozott kezdeményezéssel kívánjuk elismerni és ösztönözni a megyei bajnokságokban részt vevő játékosainkat – húzta alá Soós Kálmán.

Az első két díjat Pékné Deák Brigitta és Fábián Balázs vehette át (fotó: Szalai Csaba)

A hónap legjobb játékosainak járó díjakat a bajnokságokban részt vevő edzők szavazatai alapján ítélik oda. A sportszereket forgalmazó cég másként is elköteleződött a megyei kézilabda mellett: a férfi és női vonal részt vevő csapatai nemrégiben három kézilabda mellett egy-egy labdatartó zsákkal gazdagodtak – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A megyei bajnokságok szeptember végén rajtoltak, ezért az első díjat a szeptember és október havi teljesítmények összevonása alapján ítélték oda. A hölgyeknél Pékné Deák Brigittát, az Ősi irányítóját látták a legjobbnak, a férfiaknál pedig az Ajka II. átlövője, Fábián Balázs zsebelte be a címet.

Kapcsolódó Cikkek