EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Külföld

A nap képe: Állati frizura

A kreatív kutyafodrászszakma krémje mellett a világ legszebb ebei gyűltek össze azon a lipcsei nemzetközi kutyás seregszemlén, amelyen idén 73 országból több mint 31 ezer házi kedvenc lépett a kifutóra.

A zsűri számos kritériumot figyelembe véve döntött a legjobbnak járó díjról, így a képen látható yorkshire terrier kiváló frizurájának elkészítése elengedhetetlen volt.

/Fotó: MTI/EPA/Filip Singer

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Füstbe ment terv

  A nap képe: Füstbe ment terv

  Vörösre festették a lángok az égboltot a pakisztáni Pesavarban, amikor elkobzott kábítószert és szeszes italokat égettek el a pakisztáni kábítószer-ellenes hatóság tagjai.

 • Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordidő, 84 nap, 11 óra és 50 perc alatt tette meg az Alaszkától Patagóniáig vezető 22 ezer 642 kilométeres utat egy osztrák kerékpáros, aki kedden érkezett meg a dél-amerikai Ushuaiába, a világ legdélibb városába.

 • Hullámból elektromosság?

  Hullámból elektromosság?

  Hatodszorra rendezik meg a fenntartható energiagazdálkodás jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó The Business Booster (TBB) nemzetközi konferenciát szerdától csütörtökig, amelyen a hőtárolást megújító magyar HeatVentors is részt vesz.