EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

A nap képe: Anya, megjöttem!

Kivételes és örömteli eseménnyel indult a szerda reggel a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozói számára, ugyanis új lakó érkezett.

Angele várva várt második borját most még csak a gondozók és az állatorvosok láthatják, ugyanis az állatkert dolgozói arra várnak, hogy a jövevény megtalálja mamája emlőjét és szopni kezdjen. Szerencsére minden rendben zajlott a kicsi születésénél, az anyuka is jól van, ráadásul az apróság nem sokkal később sikeresen lábra is állt.

Kiselefánt született a Fővárosi Állat- és Növénykertben /Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.